CALIFORNIEN RUNDT - 13 dage

Her er turen der byder på det allerbedste af Californien. Turen tager udgangspunkt i Los Angeles og byder på fantastiske veje og naturoplevelser op langs Highway 1 langs Stillehavet helt op til San Francisco. Undervejs besøger vi bl.a. Hearst Castle, en dansk vinproducent og mange andre indlagte stop med super oplevelser. Efter San Francisco kører vi tilbage til guldgraver-tiden og få 2 af verdens flotteste nationalparker med på opleveren inden vi sætter næsten mod Los Angeles igen.

 

Få det bedste af Californien på denne tur med masse af forrygende motorcykelveje i verdensklasse, der udfordre alle – øvede eller ej.

 

Turen dag for dag

DAG 1 Danmark – Los Angeles

Guiden tager imod i lufthavnen og sørger for indkvartering. Velkomstmiddag.

 

DAG 2 Los Angeles - Ventura

Motorcyklerne hentes hos Eagle Rider. 2 timer må påregnes for udlevering/registrering. Efter frokost kører vi op langs kysten frem til Ventura for overnatning.

 

DAG 3 Ventura – Morro Bay

Turen går forbi Santa Barbara og den smukke Santa Ynes-dal – dalen hvor Michael Jackson har sit NeverLand og op til den "danske by" Solvang. Herefter fortsætter vi mod Pismo Beach og San Luis Obispo frem til Morro Bay. (ca 310 km)

 

DAG 4 Morro Bay – Monterey

Vi forlader Morro bay og begynder den fantastisk smukke tur på

Highway 1 op langs Californiens forrevne stillehavskyst –  besøger det fantastiske Hearst Castle, inden vi fortsætter til Big Sur (Welt Klasse- veje vi her kører på) og via den flotte Bixby Bridge når vi frem til Monterey.

(ca 300 km.)

 

DAG 5 Monterey – San Francisco

Dagens etape er turens korteste, men utrolig flot. Midt på eftermiddagen ankommer vi til San Francisco. Vi cruiser gennem byen, med guiden forrest og ser et par af byens seværdigheder inden vi checker ind

på hotellet/motellet. (150 km)   

 

DAG 6 San Francisco – fri dag

Hele dage har vi fri i San Francisco – guiden tilbyder gratis byrundtur for interesserede – oplev det hektiske Chinatown, ta’ en tur med de charmerende Cablecars rundt i San Franciscos gader, se den kendte

Lombard Street der slår 8 hårnålesving på 300 m., kom helt tæt på Golden Gate Bridge eller besøg det berømte/berygtede Alcatraz.

(Alzatraz-turen er ikke inkluderet i guidens gratisbyrundtur – priser fra ca. $ 40.00)


 

DAG 7 San Francisco – Napa

Vi forlader San Francisco og krydser Golden Gate-broen inden turen går videre op langs kysten frem til Bodega Bay – byen hvor Hitchcock-klassikeren ”Fuglene” blev til. Vi stikker ind i landet og får en flot køretur ind gennem vindistriktet Napa Valley og kommer forbi flere af de verdensberømte vingårde. Ankommer

sidst på dagen til vores

overnatningssted i Napa. (ca 250 km)

 

DAG 8 Napa – Jamestown

Afsked med Napa og vinlandet. Vi sætter kurs stik øst og begiver os

tilbage i tiden til dengang guldfeberen rasede i Californien.

Vi kører ad den gamle guldgraver-rute Highway 49 – en pragtfuld

motorcykelvej – gennem flere gamle guldgraver byer som før i tiden blev domineret af skydegale guldjægere.

Vi snor os det sidste stykke frem til overnatningsstedet i Jamestown – en rigtig cowboy by, ved foden af Sierra Nevada bjergene. (ca 280 km)

 

Tidspunkt og priser


AFREJSE                                                                                     

25/09/2022                                                                                      


Priser

Lille MC (Harley Davidson Sporster)                                                     

Stor MC (eks.: Harley Davidson Road King)                                      

Bagsæde passager                                                                         

Enkeltvær. tillæg                                                                                

 


Pris er pr. person i danske kroner og inkluderer:

Fly tur/retur København/Los Angeles - Transfer dag 2 og dag 12 mellem hotel/Eagle Rider/lufthavn - Leje af motorcykel med fri miles, EVIP forsikring, hjelm og sidetasker - Bagagebil og rejseleder på hele turen - 11 overnatninger i delt dobbelt-værelse - Velkomstmiddag og afskedsfrokost - Landkort - Drikkevarer på de daglige etaper -

Alle for os kendte lokale skatter, afgifter og valutakurser pr. 1/1 2020.

HJEMKOMST

07/10/2022kr. 29.900,-

kr. 31.900,-

kr. 20.900,-

  kr. 4.800,-


DAG 9 Jamestown – Yosemite – Fresno

Vi forlader overnatningsstedet og begiver os op i bjergene via perfekte motorcykelveje frem til en af turens

helt store naturoplevelser – Yosemite National Park, som er en af de mest imponerende parker i USA. Man behøver ikke køre ret længe inden man forstår hvorfor Yosemite er berømt verden over. Parken byder på det ene storslåede natursceneri efter det andet. Der gøres flere pauser undervejs for rigtigt at nyde den smukke natur og den rene luft – hvis vejret tillader arrangeres picnic i det fri (hold godt øje med bjørne i området). Sidst på eftermiddagen når vi frem til overnatningsstedet i Fresno. (ca 260 km)

 

DAG 10 Fresno – Porterville

I dag ligger “Sequoia National Park”  og “The Generals Highway” foran os og venter – vi vil opleve stigninger på op til 1500 meter i løbet af få kilometer. Oplev de kæmpe store træer og det imponerende Sherman-træer som er over 90 m højt. Nyd udsigten fra Moro Rock ned over det californiske lavland på turen ned mod Porterville hvor vi ankommer sidst på dagen. (ca 300 km)

 

DAG 11 Porterville – Los Angeles

Sidste hele dag i USA – vi forlader hotellet og sætter næsen mod Los Angeles hvor vi ankommer godt middag. Frokost i Santa Monica. (ca 180 km) 

 

DAG 12 Los Angeles – Danmark

Motorcyklerne afleveres og vi går klar til hjemrejsen. Afskedsfrokost inden vi kører til lufthavnen check in.

Afrejse...

 

DAG  13

… hjemkomst til Danmark.