4 Corners and More - 14 dage

Denne tur er lidt anderledes end den oprindelige... en ekstra dag er kommet på og vi både starter og slutter i Las Vegas. Derud over er der lidt ekstra godt i posen som bl.a. besøg hos Shelby Tuning i Las Vegas m.m. Nogle af USA's absulut flotteste egne og national parker oplever vi helt tæt på og også lige et snært af Route 66 kommer vi på.


En rigtig fed tur der tager os fra Las Vegas ned gennem  Arizonas  kaktus-land til Tucson og den legendariske western-by Tombstone, videre til New Mexico og til byen Madrid, - kendt fra filmen "Wild Hogs". Santa Fe passeres også inden turen går ind i Colorado til Durango og Mese Verde National Park. Derefter er det Four Corners, Monument Valley, Bryce Canyon og Zion National Park inden turen slutter i Las Vegas, Nevada.


En tur for dem der virkelig vil køre på motorcykel - rigtig fede veje med masser af sving og fantastiske naturoplevelser.

Turen dag for dag

DAG 1 Danmark – Las Vegas

Guiden tager imod i lufthavnen og sørger for indkvartering. Velkomstmiddag.

 

DAG 2 Las Vegas - Wickenburg

Motorcyklerne hentes hos Eagle Rider. 2 timer må påregnes for udlevering/registrering. Vi forlader byen og kører mod sydøst over Hoover Dam og fortsætter ned gennem Arizona  frem til Wickenburg. (Ca. 300 km)

 

DAG 3 Wickenburg - Catalina

Dagen byder på rigtig cowboy-land med store flotte kaktusser. Vi gør stop ved Biosphere 2 - et imponerende forskningssted midt i Arizonas ørken -  inden vi når frem til Catalina for overnatning. (Ca. 300 km)

 

DAG 4 Catalina – Wilcox

Turen i dag tager os gennem Tucson på vej tilbage i tiden hvor bøsser var noget man skød med :0) - turen går til Tombstone, - byen hvor det berømte skuddrama med Whytt Earp og Doc Holiday fandt sted. Her bliver tid til sightseeing inden vi kører videre gennem Arizona frem til Wilcox.

(ca. 320 km)

 

DAG 5 Wilcox – Eagar

Vi skal ud og kører på rigtig fed vej i dag. Route 191 - også kaldet Devils Highway som er noget af det bedste vej til motorcykler man finder i Arizona, - masser af sving og flot natur!! Vi gør flere stop undervejs for lige at få armene ned igen. Overnatning i Eagar. (ca. 330 km.)

 

DAG 6 Eagar – Albuquerque

Stadig med stort smil fra turen i går sadler vi op og fortsætter den flotte tur. I dag mod New Mexico hvor målet er Albuquerque. På vej dertil skal vi bl.a. køre på Route 66. Dagens etape byder også på et par indianer reservater. Albuquerque nåes sidst på eftermiddagen. (ca. 380 km)  

 

DAG 7 Albuquerque – Durango

Afgang fra hotellet efter morgenmad. Vi kører mod nord ad Route 14 - The Turquoise Trail til den lille by Madrid. Det var her de 4 gutter i filmen Wild Hogs slog deres folder. Vi gør stop for coffee and applepie inden vi fortsætter til Santa Fe for frokost. Derefter går det til Colorado og frem til den smukt beliggende by Durango for overnatning. (ca. 360 km)

Tidspunkt og priser


AFREJSE                                                                                     

11/09/2022                                                                                        


Priser

Stor MC (eks.: Harley Davidson Road King)                                           

Bagsæde passager                                                                             

Enkeltvær. tillæg                                                                                  

 


Pris er pr. person i danske kroner og inkluderer:

Fly København/Phoenix - Las Vegas/København - Transfer dag 2 og dag 12 mellem hotel/Eagle Rider/lufthavn - Leje af motorcykel med fri miles, EVIP forsikring, hjelm og sidetasker - Bagagebil og rejseleder på hele turen - 12 overnatninger i delt dobbelt-værelse - Velkomstmiddag og 2 x picnic - Landkort - Drikkevarer på de daglige etaper - Alle for os kendte lokale skatter, afgifter og valutakurser pr. 1/1 2020.

 

Der tages forbehold for trykfejl, valutastigninger samt udsolgte flypladser

HJEMKOMST

24/09/2022kr. 32.900,-

kr. 21.900,-

kr. 4.800,-


DAG 8 Durango – Cortez

Kort køretur i dag men masser af oplevelser! Vi kører til Nationalparken Mese Verde og tager turen rundt og ser de gamle huse som indianerne

med håndkraft har hugget ind i klippevægen - imponerende syn. Vi holder picnic i det fri i parken. Efter frokost fortsætter vi mod Cortez for natten. (ca. 120 km)

   

DAG 9 Cortez – Blanding

Afsked med Colorado. Vi kører til 4 Corners - eneste sted i USA hvor 4 stater mødes (Colorado,Utah, Arizona og New Mexico) Vi tager turen ind i Arizona for at komme til Utah og gennem Monument Valley - ren John Wayne-landskab - forbi Mexican Hat og frem til Blanding for overnatning. (ca 380 km)


DAG 10 Blanding - Escalante

Turen i dag går nord gennem ægte indianer-land, vi krydser Colorado-floden og får igen masser af sving når vi kører på Devils Backbone - en fantastisk vej med storslået udsigt og smuk natur. Weltklasse! Overnatning i den lille by Escalanta. (ca 390 km)

 

DAG 11 Escalanta - Springdale

I dag ligger Bryce Canyon og Zion National Park foran os og venter - 2 helt unikke steder med alt lige fra hårnåle sving og flotte vandfald til de mest utrolige klippeformationer som Bryce Canyon byder på. Overnatning i Springdale (ca 250 km)


DAG 12 Springdale - Las Vegas

Vi kører fra Springdale og sætter kurs mod syd-vest. Krydser statsgrænsen til Arizona endnu engang og kører til 5. stat på turen, nemlig Nevada. Vi tager en flot tur gennem ørkenen og Valley of Fire og når frem til Las Vegas midt på eftermiddagen. Vi kører gennem Las Vegas ad The Strip og når frem til Eagle Rider hvor motorcyklerne afleveres.

(ca 270 km)  

 

DAG 13 Las Vegas

Vi snupper en limosine og kører over til Shelby American (www.shelby.com) og får en guidet tour. Efterfølgende fri på egen hånd i Las Vegas.


DAG 14

Afrejse Las Vegas…


DAG 15

... hjemkomst til Danmark.