Fat Boy

Fat Boy® ligner ingen andre motorcykler fra Harley-Davidson. Den oprindelige model hed "The Gray Ghost", fordi den kun blev leveret i én farve.  Det siges, at den var inspireret af et B-29 bombefly fra 2. Verdenskrig.  Det enestående design viste sig så succesfuldt, at andre virksomheder har forsøgt at kopiere det, men det er endnu ikke lykkedes dem.


Kvalitet vejer tungt

Cyklen vejer 315 kg.  Sagt rent ud, så vejer kvalitet tungt.  Der er ikke sparet på noget i konstruktionen med tykke forkromninger og masser af egenskaber.  Fat Boy har robuste skivehjul, specialbyggede metalskærme, et dobbelt shotgun udstødningssystem, en riflet lædersædeindsats, håndsyet lædertankpanel, platform, skjult ledningsføring og et bredt styr i FLH-stil. 


Berømte visninger

Fat Boy er en berømt motorcykel i Hollywood og i den amerikanske kultur.  Den er blevet vist i mange film, og den blev brugt af Arnold Schwarzenegger i Terminator II, af John Travolta og Tim Allen i Wild Hogs samt i The Sopranos, Bulworth og i Renegade.   


Hvad kan du forvente?

Denne motorcykel er jævn og rolig, og den glider let hen ad vejen.  Den er blevet anset for at være én af de mest behagelige motorcykler, og den vil give dig en afslappende køretur, så du kan nye udsigten.   

Specifikationer


Motorstørrelse 1,746 cc

6-trins gearkasse

Tank indehold 18.4 L